Estrenem el Banc de Temps

A la darrera Assemblea Federal es va acordar incloure als estatuts la figura del Banc de Temps, pensada per a aquelles persones que no es poden permetre pagar una quota d’afiliació  i que voldrien gaudir dels mateixos drets de les persones afiliades.
Des de la Mesa de Coordinació hem desenvolupat el petit document adjunt per regular-lo. En ell es defineixen las tasques a realitzar i els temps requerits per a que una persona simpatitzant adquireixi la condició d’afiliada.
Així doncs, totes les persones simpatitzants que vulguin optar a la afiliació a canvi d’hores de feina per a Equo Catalunya, que ens escriguin a info@equocatalunya.cat. Com a requisit han d’aparèixer  com a simpatizants als cens d’EQUO.

Teniu en compte que aquest és un mecanisme pensat per a simpatitzants amb pocs recursos. Preguem a qui es pugui permetre una quota anual de 120€ (3 quotes de 40€ quadrimestrals) o la quota reduïda de 50€ anuals, que s’abstingui de recórrer al banc de temps i s’afiliï.

Com sabeu, en no demanar crèdits a entitats bancàries ni acceptar donacions d’empreses, les nostres finances no són precisament pròsperes.

Per a censar-se com afilada o simpatitzant entreu a http://unete.partidoequo.es