II Assemblea d’Equo Catalunya

II_Assemblea

El proper dissabte 30 d’Abril a la sala de conferències de Cotxeres de Sants, carrer Sants 79, 08014 Barcelona, molt a la vora de l’estació de Sants, celebrarem la nostra segona assemblea general.

Comptarem amb la presència de membres de les executives dels partits de les confluències en les que hem estat presents en l’any electoral 2015, així com diputats al Parlament i al Congrés d’aquestes confluències i d’Equo, que faran ponències sobre la situació actual i l’activitat parlamentària.

A la tarda debatrem entre totes la idea sorgida de Barcelona en Comú i anunciada per Ada Colau de crear un nou subjecte polític català que aglutini totes aquestes forces i moviments socials. Davant la possibilitat de repetir les eleccions generals al juny és urgent mantenir aquest debat i definir la posició d’Equo al respecte.

En un moment polític en que una segona transició sembla inevitable, preguem la teva assistència i implicació en l’Assemblea, de manera que enfortim la posició d’Equo Catalunya en el panorama polític català. A més representa una gran oportunitat de conèixer de primera mà quina és la situació política actual.

Pots inscriure’t en aquest enllaç

 

Programa Provisional:

10:00 Arribada i Acreditacions

10:30 Obertura. Parlaments de membres de les executives dels partits de la confluència

11:15 Ponències: els diputats del canvi al Congrés i al Parlament. Torn de preguntes dels assistents

13:30 Votació esmenes reglament intern

14:30 Dinar

16:30 Debat Obert: El nou subjecte polític català. Definim la posició d’Equo

18:30 Tancament

Comments are closed.