L’assemblea d’EQUO Catalunya acorda treballar en la construcció del nou subjecte polític

Aquest dissabte EQUO Catalunya ha celebrat la seva segona assemblea general, que ha comptat amb la participació de dirigents de Barcelona en Comú, ICV, EUiA i Podem, i de diputats d’En Comú Podem, Catalunya Sí Que es Pot i de Podemos-Alto Aragón en Común.

Durant la jornada s’ha debatut la proposta llençada per Barcelona en Comú de crear un nou subjecte polític català de caire ciutadanista, de baix a dalt i comptant amb moviments i organitzacions de tot el territori català. L’assemblea ha decidit que cal explorar aquesta via i treballar activament en la construcció d’aquest espai polític.

Equo Catalunya considera que una confluència ampla és el millor mecanisme per apoderar la ciutadania, facilitar la renovació política i posar fi a les desigualtats.

L’assemblea ha aprovat també els informes econòmics i de gestió, així com una resolució sobre la destinació de l’impost sobre estades turístiques, que advoca per promoure el turisme sostenible.

rabell_assembleaEQUO

Lluís Rabell, diputat de Catalunya Sí Que es Pot, durant la seva intervenció a l’Assemblea

Comments are closed.