Carolina Lopez i Maurici Dalmau, nous coportaveus d’Equo Catalunya

Finalitzat el procés electoral per renovar la Taula de Coordinació, que tindrà un mandat de dos anys, Carolina Lopez i Maurici Dalmau són els nous coportaveus d’Equo Catalunya.

Carolina viu a Barcelona i és Consellera de Districte a Sants-Montjuic, on porta Economia, Empresa i Ocupació. Va ser membre de l’Exectiva Federal d’Equo de 2012 a 2014 i Coportaveu Federal de maig a novembre de 2014.

Maurici viu a Cambrils i és el Coordinador d’Equo a Tarragona. Forma part de l’Assemblea de Cambrils, que va obtenir un regidor a les eleccions municipals del 2015. Va ser candidat al Parlament de Catalunya a les eleccions autonòmiques de 2015 a les llistes de Catalunya Si Que Es Pot.

La resta de la Taula de Coordinació està formada per Contxi Gavilán, Miriam Sivianes, David Quiñones i David Gàmiz. Belén Álvarez farà les funcions de tresoreria.

 

Comments are closed.