JORNADES INTERNACIONALS prèvies a RÍO+20

 

JORNADES INTERNACIONALS prèvies a RÍO+20
BARCELONA // 1-3.juny 2012
Nova- Centre per a la Innovació Social
Plaça Catalunya, núm. 9, 4t-2a (cantonada Rambla de Catalunya)

 

La propera Cimera de la Terra, Rio+20, anomenada oficialment Conferència de les Nacions Unides sobre el Desenvolupament Sostenible, es celebrarà del 20 al 22 de juny de 2012 a Rio de Janeiro, Brasil.
En oposició a la seva Economia Verda i com a procés d’articulació històrica i convergent de lluites locals, regionals i globals davant els processos de mercantilització i privatització del planeta, la societat civil global organitza la Cimera dels Pobles Río+20 per la Justicia Social i Ambiental  (15-23 de juny).
Aquesta cimera paral·lela pretén transformar Rio+20 en una oportunitat estratègica per denunciar els greus problemes del planeta i demostrar les alternatives per seguir ampliant la força política de la ciutadania organitzada.
En aquest marc de mobilització social global, organitzacions i xarxes de l’Estat espanyol s’ha constituït ll’aliança ¿ECONOMIA VERDA? ¡FUTUR NEGRE!, Aliança per una alternativa ecològica, social i urgent al Capitalisme.

Per aprofundir en el debat sobre la crisis global i el concepte d’Economia Verda, desenvolupar estratègies per enfortir les lluites comunes i ampliar l’articulació social a l’Estat espanyol de cara a Rio+20 i més enllà, l’Aliança convoca a unes JORNADES INTERNACIONALS prèvies, així com una assemblea de mobilització i estratègies de l’1 al 3 de juny a Barcelona.
Les jornades comptaran amb la participació d’activistes i organitzacions, tant de l’ Estat com internacionals, amb qui es compartiran les crítiques, les resistències i les alternatives al concepte d’economia verda i a favor de la justícia social i ambiental.

Per inscripcions, omplir aquest formulari