Equo a les jornades sobre Europa del Procés Constituent

Dissabte 5 d’abril vam participar en unes jornades sobre Europa organitzades pel procés constituent, i que es van celebrar a La Farga de l’Hospitalet de Llobregat.

El nostre coportaveu Toni Ribas va fer una presentació sobre què és i com funciona la Unió Europea, i després va participar en el debat És possible recuperar la democràcia?, junt amb Maria Rovira, de les CUP, i Joan Rovira de Pirates de Catalunya.

Al debat vam defensar una reforma de la UE, deixant clar que en aquest mon globalitzat, la UE pot proporcionar solucions globals a problemes globals.

En els torns de rèplica a preguntes dels assistents, vam deixar clar que en les eleccions europees del maig el vot individual conta, i molt, atès que la circumscripció és única i no hi ha barreres electorals, de forma que la proporcionalitat dels vots emesos es total.

Com a missatge final, vam encoratjar la gent a no quedar-se a casa i participar en les eleccions i els moviments ciutadans, de manera que la ciutadania pugui influir en les polítiques que es prenen,