La nostra companya Carolina, nova coportaveu federal

La nostra companya Carolina López ha estat escollida avui nova coportaveu federal d’EQUO.

Traductora de professió, és membre de la Comissió Executiva Federal des del I Congrés d’EQUO celebrat el juliol de 2012. Anteriorment, havia estat vinculada a la Federació Europea de Joves Verds ia la Coordinadora Verda. Carolina compartirà a partir d’ara la tasca de portaveu d’EQUO amb Juan López de Uralde.

L’elecció de Carolina López es produeix després de la dimissió de l’anterior coportaveu, Reyes Montiel, comunicada als seus companys de partit dissabte passat, abans que es celebressin  les eleccions europees. Aquesta decisió ha estat motivada pel seu desig de centrar-se en la seva carrera professional, després d’una dècada dedicada a la política. A partir d’ara, Reyes Montiel continuarà lligada a la formació com afiliada.