Presentació de Guanyem Barcelona

Dijous 26 de Juny es va fer la presentació de la plataforma Guanyem Barcelona, moviment ciutadà que pretèn construir una candidatura de confluència amb vocació guanyadora de cara a les eleccions municipals de 2015.

Des d’EQUO seguim aquests moviments d’empoderament ciutadà amb molta atenció i per tant vam assistir  a la presentació i hem expressat a la plataforma la nostra voluntat de col·laborar i participar en la construcció d’aquesta iniciativa.

La nostra companya i coportaveu federal Carolina Lopez va assistir-hi i va publicar aquesta entrada al seu blog sobre l’encaix de partits com EQUO en aquests moviments.

D’altra banda a l’Assemblea oberta celebrada el passat dia 3, els afiliats i simpatitzants assistents van coincidir amb el plantejament que vam fer de buscar fronts amplis de partits i moviments ciutadans enlloc d’intentar concòrrer sols a les municipals.