3 candidates d’Equo a la llista de Catalunya Si Que Es Pot

Un cop tancades les llistes de les quatre circumscripcions, 3 companyes d’Equo Catalunya seran presents a les llistes de Catalunya Si que Es Pot.

El fet que ens afegíssim a darrera hora i la complexitat d’encabir en una llista a independents, representants de moviments socials i dels partits, a més tenint en compte criteris de paritat, generacionals, etc, ha fet que per les posicions que ocupen no tinguin garantit un escó al parlament, tot i que no és impossible obtenir representació si s’aconsegueix una alta participació i es movilitza el vot social i no independentista.

A la llista de Barcelona trobem Toni Ribas al lloc 22 i Elia Sabbarese al lloc 63.  Maurici Dalmau apareix a la posició 7 de la llista de Tarragona.

A la foto els podem veure tots 3 a la presentació de la candidatura de Catalunya Si que es Pot junt amb Carolina Lopez, membre de la Comissió Executiva Federal d’Equo i Consellera de districte de Sants-Montjuïc

Maurici Dalmau, Elia Sabbarese, Carolina Lopez i Toni Ribas a la presentació de la candidatura de Catalunya Si que es Pot