EL PRESIDENT MAS HA SEGRESTAT EL 11-S.

Des d’una altra mirada, aquest 11-S està segrestat. És evident que Mas, el seu partit CDC i Junts pel Si, no tenen cap inconvenient a utilitzar aquest esdeveniment electoralment, situant així la seva actuació política en l’extrem de la manipulació.

Si alguna cosa està en joc el 27-S és el canvi social, polític i ecològic. En aquestes eleccions, per molt plebiscitàries que alguns vulguin que siguin, la realitat apunta a que els seus promotors més significatius (Mas i cia), són els responsables o còmplices a Catalunya de la pèrdua de drets de les persones, en els àmbits de la sanitat, serveis socials, educació, drets laborals …

En l’econòmic, CDC i Mas li disputen al PP i al Sr. Rajoy el títol de neoliberalisme salvatge. Si parlem de corrupció, els partits de Mas i Rajoy són fenòmens paral·lels, si d’alguna cosa no volen parlar, és dels nombrosos casos de corrupció en els quals estan implicats. La família Pujol -per alguns, els pares de la pàtria- són un exemple d’això i sembla que hagin desaparegut de la faç de la terra.

Doncs sí, CatalunyaSíQuéEsPot, formada per Podem, ICV-EUiA i EQUO, des de la diversitat i la transversalitat vol construir una Catalunya diferent. Una Catalunya de la ciutadania, democràtica i sense corrupció. Una Catalunya verda, on els drets de les persones siguin el primer.

I clar que si, dret a decidir-ho tot !!! El protagonisme ha de ser de les persones, del poble. Allò inclusiu, allò transversal, allò solidari, allò transparent i allò participatiu han de presidir les noves formes de fer política, aquesta és una referència clau de CatalunyaSiQueEsPot..

Andrés Romero. Treballador Social i membre d’EQUO Baix Llobregat

One Comment

  1. Ernest P. White

    Os hubiese podido votar pero, desde antes de la campaña y durante la campaña, el de la bicicleta y el de la coleta destilaban demasiado rencor hacia “el” Mas y sus recortes. Para votar vuestro programa de izquierdas ya tengo la CUP que me cuenta lo mismo de Mas pero que, en clave nacional, me expone con claridad lo que yo quiero oir.

    No hableis de secuestro o manipulacion y haced un exámen de conciencia para saber donde os habies equivocado. El Arcadi y la Forcadas lo saben y por eso, os dejaron en la estacada. Hablad con ellos……

Comments are closed