EL PRESIDENT MAS HA SEGRESTAT EL 11-S.

Des d’una altra mirada, aquest 11-S està segrestat. És evident que Mas, el seu partit CDC i Junts pel Si, no tenen cap inconvenient a utilitzar aquest esdeveniment electoralment, situant així la seva actuació política en l’extrem de la manipulació.

Si alguna cosa està en joc el 27-S és el canvi social, polític i ecològic. En aquestes eleccions, per molt plebiscitàries que alguns vulguin que siguin, la realitat apunta a que els seus promotors més significatius (Mas i cia), són els responsables o còmplices a Catalunya de la pèrdua de drets de les persones, en els àmbits de la sanitat, serveis socials, educació, drets laborals …

En l’econòmic, CDC i Mas li disputen al PP i al Sr. Rajoy el títol de neoliberalisme salvatge. Si parlem de corrupció, els partits de Mas i Rajoy són fenòmens paral·lels, si d’alguna cosa no volen parlar, és dels nombrosos casos de corrupció en els quals estan implicats. La família Pujol -per alguns, els pares de la pàtria- són un exemple d’això i sembla que hagin desaparegut de la faç de la terra.

Doncs sí, CatalunyaSíQuéEsPot, formada per Podem, ICV-EUiA i EQUO, des de la diversitat i la transversalitat vol construir una Catalunya diferent. Una Catalunya de la ciutadania, democràtica i sense corrupció. Una Catalunya verda, on els drets de les persones siguin el primer.

I clar que si, dret a decidir-ho tot !!! El protagonisme ha de ser de les persones, del poble. Allò inclusiu, allò transversal, allò solidari, allò transparent i allò participatiu han de presidir les noves formes de fer política, aquesta és una referència clau de CatalunyaSiQueEsPot..

Andrés Romero. Treballador Social i membre d’EQUO Baix Llobregat