Equo Catalunya titlla de frau als electors l’acord de govern entre Junts pel Si i les CUP

Des d’Equo, considerem l’acord d’investidura entre Junts pel Si i les CUP un frau als electors. Lamentem que les dues agrupacions electorals hagin donat preferència als pactes per damunt de les decisions democràtiques de la ciutadania.

L’acord anunciat avui perpètua al capdavant del govern de la Generalitat al partit de la corrupció i les retallades, Convergència Democràtica de Catalunya, el que considerem un greu error.

Equo reitera la necessitat d’un referèndum democràtic i polítiques eficaces que ens permetin avançar cap a una Catalunya verda i social. Des de la nostra formació continuarem treballant en polítiques encaminades cap a la cohesió i la justícia social, i lluitant per un nou model econòmic sostenible.